Artxipelagoa - Etxeberria Garro, Xabier; Etxeberria Garro, Martin; Sanvi, Alex; Sedyas (Donostia : Elkar, 2023)
Etorkizun ez oso urrun batean, aldaketa klimatikoak ekarritako hondamendiaren ondoren, Euskal Herri gehiena urpean dago, eta ur gainean geratzen den apurra lehengo mendi-tontorrak dira, gaur egun Artxipelago moduko bat osatzen dutenak, eta bizimodua ez da erraza, ezta harremanak ere. Artxipelagoa, podcast-fikzioa, audio formatuan arrakasta izan ondoren orain komikira jauzi egin duena.
16 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura