Aditza eta beste jorratzen : Andoni Egañaren 2022ko 101 kazetaritza-zutaberen gainean prestatutako aukera anitzeko itaunak, B2 eta C1 mailako ikasleentzat - Tejera-Bollain, Roberto ([S.l.] : Roberto Alkarterri, 2023)
Portugoieta bildumaren bederatzigarren koaderno honetan, Andoni Egañaren 101 kazetaritza-zutabetan, ematen zaizkion lauretatik aukera zuzena hautatu beharko du euskara-irakasleak. Ariketok B2/C1 mailako ikasleentzakoak dira, aditza eta beste (jokailuak, aditz-izena...) jorratzekoak, hain zuzen. Koadernoaren azken orrialdeetan erantzun zuzen guztiak daude.
B2-C1 mailak
Keywords: Euskara -- Gramatika -- Ariketa praktikoak; Euskara -- Azterketak, testak, etab; Euskara -- Irakurmena eta idazmena -- -Ariketa praktikoak; Azterketak