Oso latza izan da : Joxe Arregiren pasioa, herioa eta berpiztea - Mendiguren Elizegi, Xabier (Aduna : Elkar, 2023)
Joxe Arregiri, hil ostean, Zizurkilgo hilerrian ezkutuan egin zizkioten argazkien historia berreraikitzen du nobela labur honek, han protagonista izan ziren hiru lagunen bizitzak aletzen: Joxe Arregi bera, Bixente Ameztoi pintorea eta Juan Kruz Unzurrunzaga ekintzaile eta arte-promotorea.
Keywords: Helduentzako Literatura