Berrikuntza proiektuak 2016-2017 - Nafarroako Eskola Kontseilua (Iruña : Nafarroako Gobernua, Nafarroako Eskola Kontseilua, 2018)
Urteroko legez, Nafarroako Eskola Kontseiluak Nafarroako eskoletako berrikuntza proiektuak ezagutarazteko jardunaldiak egingo ditu urria eta azaroa bitartean. XX. jardunaldiak izango dira eta bertan Nafarroan barnako eskolek abian dituzten proiektuak azalduko dituzte. Hezkuntza ereduak, robotika, hezkuntza afektibo-sexuala, ingurumenaren ezagutza eta beste hainbat gairi buruzko proiektuei buruz ikasi ahal izango dugu bertan. Jardunaldien irekitze hitzaldia Iruñeko Planetarioaren zuzendaria den Javier Armentia Fructuosoren esku izango da, eta ondoren, proiektuak aurkeztuko dira: Iruñeko CP Doña Mayorren "Aprendizaje cooperativo en una comunidad de aprendizaje"; FP Lumbierren "Conoce tu río"; Doneztebeko CP San Miguel IPren "Robotak gure munduan"; CP-IES Otsagabia IP-BHIko "Gure baratzea"; Burlatako IES Askatasuna BHIren "Ibai bazterreko tximeleta"; Iruñeko CP San Francisco IPren "Ambientes educativos de juego libre"; Iruñeko C. Hijas de Jesúseko "Modelo educativo de acompañamiento personal"; eta Marcillako IES Marqués de Villena eta Olite/Erriberriko CP Príncipe de Vianaren "Plan de educación afectivo-sexual".
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Hezkuntzako berrikuntzak -- Nafarroako Foru Erkidegoa; Ikastetxeak -- Nafarroako Foru Erkidegoa -- Biltzarrak eta batzarrak; Monografiak; Baliabide digitalak