Berrikuntza proiektuak 2017-2018 - Nafarroako Eskola Kontseilua (Iruña : Nafarroako Gobernua, Nafarroako Eskola Kontseilua, 2019)
Azaroaren 6, 7 eta 8an, Nafarroako Eskola Kontseiluko XXII. Jardunaldiak, "2017-2018 Berrikuntza Proiektuak", egin dira Iruñean. Hezkuntza Kontseilari den María Solana Aranak hasiera eman zien Jardunaldiei. Hasierako txostena Ramón Andresek, idazlea, saiakera-idazlea eta itzultzailea, eskaini zuen. Saioko proiektuak hauek izan ziren: Iruñeko Vázquez de Mella IPko "Enarmonía" eta Lizarrako CIPko "Creación de huerto ecológico".
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Hezkuntzako berrikuntzak -- Nafarroako Foru Erkidegoa; Ikastetxeak -- Nafarroako Foru Erkidegoa -- Biltzarrak eta batzarrak; Monografiak; Baliabide digitalak