Berrikuntza proiektuak 2018-2019 - Nafarroako Eskola Kontseilua (Iruña : Nafarroako Gobernua, Nafarroako Eskola Kontseilua, 2020)
Monografia horretan kontzeptu eta ekintza aldaketa dakarten ezohiko proiektuak ezagutarazten dira. Pedagogia horiek guztiek laguntzen dute ikaskuntza sendoagoa, kritikoagoa eta sortzaileagoa garatzen. XXIV. Jardunaldietan Iruñean zein Tuteran aurkeztutako proiektu asko agertzen dira liburuan.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Hezkuntzako berrikuntzak -- Nafarroako Foru Erkidegoa; Ikastetxeak -- Nafarroako Foru Erkidegoa -- Biltzarrak eta batzarrak; Monografiak; Baliabide digitalak