Berrikuntza proiektuak 2018-2019 / [aurkezpenak, Carlos Gimeno Gurpegui, Manuel Martín Iglesias, Tomás Rodríguez Garraza] (Monografiak (Nafarroako Eskola Kontseilua), 2020)
Monografia horretan kontzeptu eta ekintza aldaketa dakarten ezohiko proiektuak ezagutarazten dira. Pedagogia horiek guztiek laguntzen dute ikaskuntza sendoagoa, kritikoagoa eta sortzaileagoa garatzen. XXIV. Jardunaldietan Iruñean zein Tuteran aurkeztutako proiektu asko agertzen dira liburuan.