Familien parte-hartzea Nafarroako hezkuntza sisteman - González Felipe, Pedro; Reparaz Abaitua, Charo; Sanz Moreno, Ángel; Artuch Garde, Raquel; Carrica Ochoa, Sarah; Nafarroako Eskola Kontseilua (Iruña : Nafarroako Gobernua, Nafarroako Eskola Kontseilua, 2016)
Monografia honek gure komunitateko hainbat profesionalen ekarpenak biltzen ditu, haur hezkuntzako praktika onekin lotutakoak. Marina Mori edo Maddalena Tedeschi nazioarteko pedagogoen ekarpenak ere agertzen dira bertan.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Monografiak; Baliabide digitalak