Familien parte-hartzea Nafarroako hezkuntza sisteman / egileak, Pedro González Felipe, Charo Repáraz Abaitua, Ángel Sanz Moreno ; kolaboratzaileak, Raquel Artuch Garde, Sarah Carrica Ochoa. - González Felipe, Pedro (Monografia (Nafarroako Eskola Kontseilua), 2016)
Monografia honek gure komunitateko hainbat profesionalen ekarpenak biltzen ditu, haur hezkuntzako praktika onekin lotutakoak. Marina Mori edo Maddalena Tedeschi nazioarteko pedagogoen ekarpenak ere agertzen dira bertan.