0-6 Haur Hezkuntza / [aurkezpenak, José Luis Mendoza Peña, Aitor Etxarte Berezibar] (Monografiak (Nafarroako Eskola Kontseilua), 2016)
Monografia honek gure komunitateko hainbat profesionalen ekarpenak biltzen ditu, haur hezkuntzako praktika onekin lotutakoak. Marina Mori edo Maddalena Tedeschi nazioarteko pedagogoen ekarpenak ere agertzen dira bertan.