Hezkuntza eta espazioa 2018 - Nafarroako Eskola Kontseilua (Iruña : Nafarroako Gobernua, Nafarroako Eskola Kontseilua, 2018)
Argitalpen honek Nafarroako Eskola Kontseiluaren XXI. Jardunaldietan egindako ekarpenak jasotzen ditu. Monografia honetan hezkuntza espazioak eta testuinguruak aztertzen dira, praktika onen ereduak definitzen dira eta Nafarroako ikastetxeen espazioarekiko esperientzia batzuk jasotzen dira.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Hezkuntzako berrikuntzak -- Nafarroako Foru Erkidegoa; Monografiak; Baliabide digitalak