Oiloak uretara! - Albo, Pablo; Araya, Rocio; Apalauza Ollo, Amaia (Bilbo : A Fin de Cuentos, 2023)
Gogoan duzu igerilekuan bakarrik sartu zinen lehen aldia? Beldurtu zinen? Ipuin honetako haurrek erronka horri aurre egin beharko diote, begirale zapaltzaile batek bultzatuta: McCallagan jenerala. "Ura hainbeste maite badu, zerfatik ez da bera sartzen?", pentsatzen dute protagonistek. Uraren matxinada hasi da.
6 urtetik aurrera (urdina)
Lan honek Eusko Jaurlaritzaren Kultura eta Hizkuntza Politikako Departamentuko 2022ko Irudi Sorkuntzarako Dirulaguntzen Programaren laguntza jaso du
¡Al agua, gallinas!
Keywords: Igeriketa; Haurren beldurra; Gainditzea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak