Cerca de aquí = Hemendik hurbil - Bernad, Clemente; Martínez, Carolina; Agirre, Imanol; Lasa, Eider ([Iruñea] : Alkibla, 2023)
Euskal gatazkaren inguruko Clemente Bernad argazkilariaren Cerca de aquí / Hemendik hurbil liburua. Lan mardula da, esanezinaren kontakizun posible bat: euskal gatazka gertutik bizi izan zutenentzako ispilu eta kanpotik puzzle baten pieza konplexuen bila zebiltzanentzat leiho bat.
Kanpo Arazoetarako Ministerio Federalak (AA) finantzatuta. Azalean: Rosa Luxemburg Stiftung, Oficina de Enlace Madrid
Testuak gaztelaniaz, euskarazko eta ingelesezko itzulpenekin
Keywords: ETA (Euskadi Ta Askatasuna); Terrorismoa -- Euskal Herria -- Historia; Estatu-terrorismoa -- Euskal Herria -- Historia