La semaine de Mokokoren astea - Mathis; Zubeldia, Nahia (Bidart : Matahami, 2023)
Matahami proiektuaren helburua da euskarazko irakurketa erraztea (hizkuntza maila apala dutenentzat ere), eta gurasoen eta haurren artean hizkuntza-zubi bat eraikitzea irakurketaren inguruan. Mokokoren bizia sorpresaz josia da! Harekin, asteko egunak eta koloreak ikasiko dituzu!
2 urtetik aurrera (urdina)
Testua euskaraz eta frantsesez
Keywords: Asteko egunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Koloreak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura