La semaine de Mokokoren astea / [autorea, Mathis ; itzulpena, Nahia Zubeldia] - Mathis (Matahami, 2023)
Matahami proiektuaren helburua da euskarazko irakurketa erraztea (hizkuntza maila apala dutenentzat ere), eta gurasoen eta haurren artean hizkuntza-zubi bat eraikitzea irakurketaren inguruan. Mokokoren bizia sorpresaz josia da! Harekin, asteko egunak eta koloreak ikasiko dituzu!