Ugerrak erasoan berriro - García-Rojo, Patricia; Villén Real, Alejandro; Garate, Miren (Barakaldo : Ikasmina, 2023)
Arretaz eta adi-adi begiratzen baduzu, eta disimuluan begiak erdizka ixten badituzu... paper-zati, lata huts eta patata frijituen poltsa bakoitzaren atzean, zerbait gehiago ikusiko duzu... Jakina, ugerrak dira! Eta lehen ere ikusiko zenituen, seguru-seguru, zaborraren inguruan zelatan. Zer asmo ote dute izaki ñimiño horiek?
5 urtetik aurrera (urdina)
Los mugres atacan de nuevo
Keywords: Higienea; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak