Ugerrak erasoan berriro / Patricia García-Rojo ; irudiak, Alejandro Villén ; [euskarazko itzulpena, Miren Garate] - García-Rojo, Patricia (Ugerrak (sm ikasmina), 2023)
Arretaz eta adi-adi begiratzen baduzu, eta disimuluan begiak erdizka ixten badituzu... paper-zati, lata huts eta patata frijituen poltsa bakoitzaren atzean, zerbait gehiago ikusiko duzu... Jakina, ugerrak dira! Eta lehen ere ikusiko zenituen, seguru-seguru, zaborraren inguruan zelatan. Zer asmo ote dute izaki ñimiño horiek?