A ze misterioa__ txokolatezko pastela desagertu da! / Jordi Sierra i Fabra ; irudiak, Kike Ibañez ; [euskarazko itzulpena, Maitane Ugarte] - Sierra i Fabra, Jordi (Baporea. Sail laranja (SM), 2022)
Kattalin neska bizkorra da buruz. Oso bizkorra. Jaiotzetik. Eta badu amets bat: misteriozko liburuak idaztea. Horretarako, baina, inspirazioa behar du, eta herrian ez da inoiz ezer gertatzen... Halako batean, ordea, Joxepa andreak Tarta Lehiaketarako egindako txokolatezko pastela desagertu da. Lortuko ote du Kattalinek, lagunekin batera, arrastoei jarraitzea eta lapurra harrapatzea?