Oso lapurreta irristakorra / Patricia García-Rojo ; irudiak, Alejandro Villén ; [euskarazko itzulpena, Maitane Ugarte] - García-Rojo, Patricia (Ugerrak (sm ikasmina), 2023)
Garbi egotea... traizio onartezina da. Beraz, Uger erregea sutan dago Roren aurka. Likitsek, Orbanek, Koipetsuk eta Lizunek plan bat pentsatu behar dute erregea baretzeko, baina zer egingo dute? Lokatzez beteko dizkiote Rori belarriak? Biribilka ibilaraziko dute atun-hondarren gainean? Ez! Badute hori baino ideia hobea: xaboia da benetako etsaia!