Titi eta Tititxo - Doistua, Ianire; González Irala, Patricia (Bartzelona : Somos Libros, 2023)
Titi eta Tititxo, haur txikiek ezagutu ahal izateko gozotasunez marraztutako bi titi dira. Pertsonaia hauek titia kentzeko unea naturaltasunez eta harmoniaz egin daitekeela ulertzen laguntzen digute. Titik eta Tititxok aniztasunaz hitz egiten dute eta prozesu honetan senti daitezkeen emozioei izena jartzen diete, poztasunetik agur esatera animatuz. Titi eta Tititxo aparteko baliabidea da haurrentzat, familientzat eta haur-eskolentzat titia kentzeko une hau iristen denean, haurrak gai, aske eta independente sentiarazteko. Maitasunetik eta errespetutik titia kentzeko prozesua jorratzen duen liburu ilustratua da.
0-4 urte (urdina)
Teta y Teto
Keywords: Edoskialdia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Amen eta seme-alaben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura