Gau on, Ilargia - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2023)
Liburu honetan umeak kontraste handiko kolore biziak ikusiko ditu. Orrialde bakoitzean feltrozko elementuak aurkituko ditu eta ukimena garatzen joango da. Lo egin aurretik ikusi eta sentitzeko zentzumen-liburu bat.
0-4 urte (urdina)
Lalelu, Lieber Mond!
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura