Gau on, Ilargia / [Yayo Kawamuraren ilustrazioak ; euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Ikasmina, 2023)
Liburu honetan umeak kontraste handiko kolore biziak ikusiko ditu. Orrialde bakoitzean feltrozko elementuak aurkituko ditu eta ukimena garatzen joango da. Lo egin aurretik ikusi eta sentitzeko zentzumen-liburu bat.