Orroa / [testua] Eoin McLaughlin ; [marrazkiak] Polly Dunbar ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - McLaughlin, Eoin (Algar, 2023)
Dortoka haserre dago. Haitz bat eskalatu nahi zuen, baina erori egin da, eta ahoz gora geratu da. Eta orain zer? Badirudi mundu guztiak dakiela zer egin beharko lukeen, baina Dortokak gogorik ez aholkurik jasotzeko, edo besarkadarik hartzeko. Trikua adiskidea pazientzia handikoa da, baina lortuko al du azkenik Dortokari berriz barre eragitea...?