Gorri eta borobila / [testua] Mikel Larretxi ; [ilustrazioak] Cristina Achiaga - Larretxi, Mikel (Babidi-bú, 2023)
Emozioen kudeaketa elementu bereizgarri baten galearen aurrean. Inolako mozorrik jantzi beharrik benetan garen bezalakoak izartearen garrantzia. Kolorez beteriko bizitza baten alde. Baina "Gorri eta borobila", ipuina izateaz gain, audio-liburu bilakatzeko hautua egin du Mikel Larretxik, eta ale bakoitzaren barruan horretara sarbidea ematen duen QR kode bat topa daiteke. Horretarako, Ane Gebara ipuin kontalariak bere ahotsa jarri dio istorioari eta Larretxik berak zenbait pertsonaia interpretatu ditu. Zinemagintzaren munduan dabilen Gindi Auzmendi soinu diseinatzaileak, berriz, Gebararen ahotsa soinu-bandaz jantzi du, soinu-efektuak eta musika baliatuta.