Txepetxekin solasean biziaren hizkuntzaz / Jon Sarasua - Sánchez Carrión, José María Txepetx (Gogoeta (Gara), 1997)
Elkarrizketa hau prestatzen hasi nintzenean, bion arteko solas parekatu antzeko bat egitea proposatu zidan Txepetxek. Argi nuen, ordea, niri nagusiki galdetzea tokatzen zitzaidala. Eta entzutea. Pozik egon naiz entzuten. Batetik, entzuten ikasi behar dugulako. Eta bestetik, Txepetx sortzailea delako.