Txisteak, igarkizunak, jolas-kantak__ - López Ramón, Juan; Mendiguren, Iñaki (Madrid : Susaeta, 1992)
"Txisteak, igarkizunak, jolas-kantak..." ahozko tradizioaren altxor amaigabetik hartutako hainbat elementuz osatutako liburua da. Aipatutakoaz gain, asmakizunak eta ahokorapiloak ere aurkituko dituzue hemen, haurren jostailu ederrak guztiak ere.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Izkirimiriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txisteak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Igarkizunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahozkotasuna; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura