Nola irakatsi berba egiten? - Thornbury, Scott; Morales, Ana Isabel; HABE (Donostia : HABE, 2015)
Lanaren gai nagusia ahozko mintzairaren produkzioaren teoria da. Hizkuntza gelan erabil daitezken berba egiteko era praktikoak aurkezten dira, eta ebaluatzeko irizpide edo ikuspuntuak. Ikasleen komunikazio estrategiak azaltzen ditu lanak, eta nola lagundu haiek mintzatzeko gaitasunak kontrola ditzaten; eta, amaitzeko, prestakuntza-ekintzen betebeharren artxibo fotokopiagarria dago.
Bibliografía: 255.-260. or.
Aurkibide alfabetikoa: 261.-266. or.
How to teach speaking?
Keywords: Ahozkotasuna; Ahozkotasuna -- Didaktika