Desberdinen kluba - Baur, Cati; Page, Martin; Bouchard, Christophe; Meabe, Miren Agur (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Martin, Edwige, Erwan eta Fredek bazekiten egunen batean gertatuko zela Eta hara non lauren arteko adeitsuena jipoitu duten kalean. Nork? Zergatik? Bidegabekeria horrek barru-barrutik ukitu ditu eta, amorruak bultzatuta, neurriak hartu dituzte, neurri benetan bitxiak. CATI BAUR MARRAZKILARIAK MARTIN PAGEREN MUNDU TXIKIA ARAKATU DU BEGI ZORROTZEZ, UMOREZ ETA SAMURTASUNEZ. ALBUM HAU GOMENDAGARRIA DA BIZITZAK EZER BALIO EZ DUELA PENTSATZEN DUTENENTZAT, HAZTEKO BELDUR DIRENENTZAT, BAINA BAITA ELKARTASUNAREN ETA ADISKIDETASUNAREN SUPERBOTEREAN SINESTEN DUTENENTZAT ERE.
8 urtetik aurrera
Le club des inadapté.e.s
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura