Oliviak ez du bainatu nahi - Lindo, Elvira; Sedano, Ane; Urberuaga, Emilio (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Olivia txikiaren beste abentura bat. Oliviari ez zaio gustatzen ilea garbitzea, begietan xaboia sartzen zaiolako. Eta gainera, orrazten dutenean mina egiten diote.
3 urtetik aurrera (urdina)
Olivia no quiere bañarse
Letra larria.
Keywords: Amona-biloben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak