Oliviak ez du bainatu nahi / testua, Elvira Lindo ; irudiak, Emilio Urberuaga ; [itzulpena, Ane Sedano] - Lindo, Elvira (Olivia (Ikasmina), 2022)
Olivia txikiaren beste abentura bat. Oliviari ez zaio gustatzen ilea garbitzea, begietan xaboia sartzen zaiolako. Eta gainera, orrazten dutenean mina egiten diote.