Dentista deabruaren istorio sinesgaitza - Walliams, David; Sagarna, Andoni; Ross, Tony (Aduna : Elkar, 2023)
Iluntasuna iritsi zen herrira. Gauza arraroak ari ziren gertatzen gau ilunean. Haurrek jarriko zuten hortz bat burkoaren azpian sagutxoarentzat, baina goizean esnatuko ziren eta zer aurkituko eta... bare akabatu bat, armiarma bat bizirik, ehunka ipurtsarde arrastaka burkoaren azpian. Deabrua lanean ari zen. Baina nor edo zer zegoen gauza horien atzean? Har ezazu hitzordua dentista deabruarekin. Ez kezkatu, ez dizu batere minik emango.
10-12 urte (berdea)
Demon Dentist
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura