Dentista deabruaren istorio sinesgaitza / David Walliams ; ilustrazioak, Tony Ross ; itzulpena, Andoni Sagarna - Walliams, David (Elkar, 2023)
Iluntasuna iritsi zen herrira. Gauza arraroak ari ziren gertatzen gau ilunean. Haurrek jarriko zuten hortz bat burkoaren azpian sagutxoarentzat, baina goizean esnatuko ziren eta zer aurkituko eta... bare akabatu bat, armiarma bat bizirik, ehunka ipurtsarde arrastaka burkoaren azpian. Deabrua lanean ari zen. Baina nor edo zer zegoen gauza horien atzean? Har ezazu hitzordua dentista deabruarekin. Ez kezkatu, ez dizu batere minik emango.