Euskaria show - Narbaiza Azkue, Antxon (Irun : Alberdania, 2004)
Otarre batean bezala, era eta gai askotarikoak ageri dira Narbaizaren liburu honetan, baina bat datoz guztiak lan honek erakutsi nahi lukeen espirituarekin, ezer berririk ez dela zeru azpian. Gaur eguneko euskal gizartearen auzi askok, eta bereziki euskararen auziak, sustrai luzeak eta zaharrak dituzte. Autoreak azken ehun urte hauetako lekukotzak bildu ditu Euskal Herriaren egungo errealitatearen argi-ilunak ulertzeko balio handikoak.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Euskara -- XIX-XX. m; Euskadi -- -Zibilizazioa -- XIX-XX. m; Saiakerak