Primeran! C1.1 : euskara ikasteko metodoa : ikaslearen liburua / [egitasmoaren zuzendaritza, HABEren Hizkuntzaren Didaktika-zerbitzua (Eskarne Lopetegi Zalakain, Esther Isasa Gaskue, Aitziber Larramendi Muxika) ; egileak, Elkar argitaletxea (Amaia Arrese-Igor Olascoaga, Beatriz Aio Aresti, Itzea Urkiza [i.e. Urkizu] Arsuaga, Itziar Etxabe Goñi, Haritz Larrageta Martín ; aholkularitza pedagogikoa, Jokin Nazabal Iriberri, Joseba Ezeiza Ramos ; hizkuntza-zuzenketa, Elkar argitaletxea (Aiora Jaka Iriziar)] - Lopetegi, Eskarne; Isasa Gaskue, Esther; Larramendi Muxika, Aitziber; Arrese-Igor Olascoaga, Amaia; Aio Aresti, Beatriz; Urkizu Arsuaga, Itzea; Etxabe Goñi, Itziar; Larrageta Martinez, Haritz; Nazabal Iriberri, Jokin; Ezeiza Ramos, Joseba; Jaka, Aiora (Primeran! (HABE), 2023)
"Primeran! C1" eskuliburuak C1 mailako gaitasun komunikatiboa lortzeko ikasibilbide egituratua eta gidatua eskaintzen dio euskara-ikasleari. Ekintzara bideratutako metodologian oinarrituta, ikasleak jardun biko ikastereduan aritzeko aukera izango du. Horrela, ikasgelatik kanpo prestatuko ditu ikaskideekin elkarreraginean landuko dituenak eta sendotuko ditu landutakoak. Primeran! C2 bi liburutan banatuta dago: C1.1 eta C1.2 Liburu bakoitzeko 10 ikasunitateetan, ikasleak ibilbide didaktiko aberasgarria aurkituko du, aukera tematiko zabalaz, jarduera eraginkorrez, mailarako testu eredugarriz eta euskal kulturako edukiz jantzitako egoera komunikatibo ugariz osatua. Ikasmaterial honi estekatuta, ikasleak Primeran! C1 webgunean izango ditu eskuliburu hau hornitzen duten baliabideak: entzungai, bideo eta testu osagarriak, QR kodeen bidez erraz aritzeko moduan, Moodle Primeran! C1 ikastaroa, gelaz kanpoko elkarreraginerako jarduerak eta ebaluazio-saioak egin ahal izateko; eta irakaslearen gidaliburua.