Liburuak teilatuan - Oostrum, Thomas Van; Elsenaar Argaia, Ihintza; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2023)
Ohartu al zara? Arrainak leihoan igerian al dabiltza? Teilatua liburuz egina al dago? Eta semaforo bat al dago etxeko ate parean? Lehenengo begi kolpera, liburu honetako etxea arrunta irudituko zaizu, baina arretaz behatzen baduzu, berehala ikusiko dituzu hamaika gauza eta egoera xelebre. Liburu bitxi honetan irakurleak irudimena erabili beharko du, ezohiko gauzei eta egoerei begiratzeko. Era berean, primerako abiapuntua da elkarrizketa dibertigarriak izateko eta tresna ezin hobea lexikoa garatzeko. Bilaketa-liburu dibertigarri honetako orrialde bakoitzean, ezuste ugariz betetako irudi bat aurkituko duzu. 5 urtetik aurrerako detektibe umoretsuentzat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Boeken op het dak
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irudimena -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak