Baserrian / [testua eta ilustrazioak, Mack ; itzultzailea, Maddalen Arzallus Antia (Bakun SL)] - Mack (Jan, jolastu eta lo (Ttarttalo), 2022)
Baserrian jan, jolastu eta lo egiten duten abereei buruzko bilaketa-jolasez osatuta dago liburu atsegin hau. 30 hilabete edo gehiago dituzten haurrentzat da egina, eta txikienak inguratzen dituen munduan jartzen du arreta. Abererik dibertigarrienak baserrian bizi dira. Belar ondua eta azenarioak jaten dituzte, lokatzetan jolasten dira eta belarretan egiten dute lo. Ikusten al duzu ardia gozo-gozo jaten? Ikusten al dituzu ahuntzak gora eta behera? Ikusten al dituzu txakurrak loak erasanda? Eta non dago oiloa?