Basoan / [testua eta ilustrazioak, Mack ; itzultzailea, Maddalen Arzallus Antia (Bakun SL)] - Mack (Jan, jolastu eta lo (Ttarttalo), 2022)
Basoan jan, jolastu eta lo egiten duten animaliei buruzko bilaketa-jolasez osatuta dago liburu atsegin hau. 30 hilabete edo gehiago dituzten haurrentzat da egina, eta txikienak inguratzen dituen munduan jartzen du arreta. Basoan, mota guztietako animalia maitagarriak bizi dira. Ezkurrak eta baiak janez gozatzen dute, ezkutaketan jolasten dira, edo lozorroan egoten dira adaxka eta hostozko oheren batean. Ikusten al duzu trikua jaten? Ikusten al dituzu urtxintxak jolasean? Edo hontza lotan? Eta non dago Untxia?