Unaxen ahatea / [testua] Pello Añorga ; [ilustrazioak] Aitziber Alonso - Añorga, Pello (Amesgile, 2023)
Ireki liburu eder hau eta ikasi naturaz, Unaxen laguntzaz. Pello Añorgak idatzitako liburu ederra eta hunkigarria. Udaberriro gertatzen den bezala, ahateen bitartez bizitzako zikloa irakasten saiatzen da. Batzuetan pertsona batzuk alde egiten dute betirako, besteetan jun eta etorri egiten dira...