Anna Kopek eta erreginaren edabea - Larrageta Martinez, Haritz; Cosson, Maëla; Armspach, Marko (Donostia : Erein, 2023)
Moskun bizitako abentura ahaztezinaren ondoren, oraingo honetan, Kairora eramango ditu Uxue eta Jokin amaren lanak. Bertan, gaur egungo eta antzinako Egipto nahasiko dituen misio baterako laguntza eskatuko die emakume misteriotsu batek. Nor da Nadia? Nor izan zen Tiy erregina? Eta zein da bere edabearen boterea?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak