Oliviak zereginak ditu - Lindo, Elvira; Sedano, Ane; Urberuaga, Emilio (Barakaldo : Ikasmina, 2023)
Olivia mainak egiten eta lo erreaz esnatu da siestatik.
6 urtetik aurrera (urdina)
Olivia tiene cosas que hacer
Letra larriz idatzitako ipuina.
Keywords: Garbitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Amak eta seme-alabak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura