Oliviak amona galdu du / testua, Elvira Lindo ; irudiak, Emilio Urberuaga ; [itzulpena, Ane Sedano] - Lindo, Elvira (Olivia (Ikasmina), 2023)
Olivia txikiaren beste abentura bat. Olivia eta bere amona supermerkatura doaz erosketak egitera, eta gozokien artean jostatzen diren bitartean, norbait galtzen da...