Berbalauaren kulunkan : (prosa lanak) - Erkiaga, Eusebio (1912-1993); Urrutia, Andres; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bilbao-Bizkaia Kutxa, 2001)
Erkiagaren prosazko idatzien artean, honeek atalok jasotzen dira: Itzulpenak, Kazetaritza, Liburuen kronikak eta Narrazinoak.
Keywords: Euskal literatura -- Historia eta kritika; Helduentzako Literatura; Antzerkia; Biografiak