Berbalauaren kulunkan : (prosa lanak) / Eusebio Erkiaga ; sarrera eta edizioa, Andres Urrutia - Erkiaga, Eusebio (1912-1993) (Sutondoan (Labayru Fundazioa), 2001)
Erkiagaren prosazko idatzien artean, honeek atalok jasotzen dira: Itzulpenak, Kazetaritza, Liburuen kronikak eta Narrazinoak.