Gora Sanferminak! - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Aduna : Elkar, 2023)
Txupinazoarekin bat, marimatrakak txuri-gorriz jantzi dira. Gu gara marimatrakak, iji eta aja, barre eta zalaparta, neska pare aparta
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Senideak- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura