Gora Sanferminak! / [testua] Ana Jaka ; [marrazkiak] Iosu Mitxelena - Jaka García, Ana (Marimatrakak (Elkar), 2023)
Txupinazoarekin bat, marimatrakak txuri-gorriz jantzi dira. Gu gara marimatrakak, iji eta aja, barre eta zalaparta, neska pare aparta