Mateo misteriotsua (Anaren itzal ezkutuak) / [testua] Lua Hidalga Unzueta ; [itzulpena, Betzaida Urtaza Elizburu ; edizio lanak eta zuzenketak, Betzaida Urtaza Elizburu] - Hidalga Unzueta, Lua (Amesgile, 2023)
Zurea, nirea, zure bizilagunarena, etorkizun motzean ezagutuko duzun norbaiten... historia izan daiteke. Zeinek daki? Liburu ederra eta aberatsa. Bizitzaz, erromantizismoz eta erotismoz betea. Kolore, zapore, ehundura, musika eta usaimen pintzelkadez apaindua. Ondo pasatzeko, gozatzeko, gure 5 zentzumenak esnatzeko eta seigarrena azaleratzeko eleberria da. Jarri pikante, gozo, gatz... pixka bat zure bizitzari. Eta zure inguruak pasioaren, erromantizismoaren, bizitzaren eta saltsaren falta pittin bat baldin badauka, liburu hau irakurri eta ikusiko duzu nola dena aldatzen den eta zure ikuspuntua zabaltzen den. Orduan, lasai eta eroso eseri, gogoko duzun edari bat hartuz erlaxatu, eta liburu eder hau dastatu dezazun gomendatzen dizut. Zatoz Anaren munduan barrena, eta ezagutu Mateo misteriotsua. Prest zaude? Trilogia baten parte izango den lehenengo liburua