76-2023 dekretua, maiatzaren 30ekoa, Batxilergoaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzekoa / Eusko Jaurlaritza, Hezkuntza Saila (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2023)
Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratutako 76/2023 DEKRETUA, maiatzaren 30ekoa, Oinarrizko Hezkuntzaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzekoa. (EHAA, 2023/06/09, 109. zk.). Batxilergoko curriculum dekretua.