77-2023 dekretua, maiatzaren 30ekoa, Oinarrizko Hezkuntzaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzekoa. - Euskadi. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2023)
Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratutako 77/2023 DEKRETUA, maiatzaren 30ekoa, Oinarrizko Hezkuntzaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzekoa. (EHAA, 2023/06/09, 109. zk.). Oinarrizko Hezkuntzako curriculum dekretua.
Keywords: Irakaskuntza -- Antolakuntza; Hezkuntza-sistema -- Euskadi; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Oinarrizko Hezkuntza - Curriculum dekretuak -- Euskadi (Autonomia Erkidegoa); Baliabide digitalak