77-2023 dekretua, maiatzaren 30ekoa, Oinarrizko Hezkuntzaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzekoa. / Eusko Jaurlaritza, Hezkuntza Saila (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2023)
Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratutako 77/2023 DEKRETUA, maiatzaren 30ekoa, Oinarrizko Hezkuntzaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzekoa. (EHAA, 2023/06/09, 109. zk.). Oinarrizko Hezkuntzako curriculum dekretua.