75-2023 dekretua, maiatzaren 30ekoa, Haur Hezkuntzaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzekoa - Euskadi. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2023)
Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkarian argitaratutako 75/2023 DEKRETUA, maiatzaren 30ekoa, Haur Hezkuntzaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzekoa (EHAA, 2023/06/09, 109. zk.). Haur Hezkuntzako curriculum dekretua.
Keywords: Hezkuntza-sistema -- Euskadi; Irakaskuntza -- Antolakuntza; Baliabide digitalak